Digitális oktatás 2020

Tisztelt Szülők!

2020. március 16. napjától az oktató-nevelő munka tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre.
Az új munkarend értelmében a tanulóknak tilos a köznevelési intézmények oktatási célú látogatása. A tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése és támogatása a pedagógusok és a tanulók között online vagy egyéb, személyes találkozást nem igénylő formában történik.
A tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt a tanulók lehetőleg kerüljék a nagyobb csoportos találkozásokat, közös programokat. A gyerekek felügyeletét nem javasolt a nagyszülőkre bízni, hiszen ők a legveszélyeztetettebbek.
Indokolt esetben (ha a szülő munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához) munkanapokon megszervezzük a tanulók kiscsoportos felügyeletét, de felhívjuk figyelmüket, hogy így magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek.
A tantermen kívüli, digitális munkarend gyakorlati megvalósításáról a jövő hét folyamán tájékoztatjuk a szülőket és a tanulókat.
Ez az időszak mindannyiunknak komoly kihívást jelent! Reméljük, hogy ezekkel az intézkedésekkel elkerülhetjük a vírus további terjedését és megőrizhetjük családtagjaink egészségét!
Bízom megértésükben és segítő együttműködésükben!


Nagyréde, 2020. március 15.


Balázsné Kelemen Erika
intézményvezető